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Japanese shiitake noodles / Massa Japonesa

This Japanese style noodle stir fry can be on the table in 15 minutes. If shiitake mushrooms and pak choi aren`t available, chestnut mushrooms and roughly chopped Chinese leaf are perfectly good alternatives. Keep soy sauce, ginger and garlic in the cupboard so you can make an easy homemade stir-fry in minutes.




Preparation 5 minutes 
Cooking 10 minutes
Serves 2
2 tbsp olive oil
150 g shiitake mushrooms, halved through the stalk
1 small garlic clove, sliced finely
1 tbsp shredded fresh root ginger
6 spring onions, trimmed and cut into thirds
3 tsp hoisin sauce
2 tsp five spice powder
150 g pak choi, separated into leaves
100 g baby corn, halved
150 g medium eggs noodles or ready to wok noodles

1 Heat a saucepan or wok, then add the olive oil and the mushrooms, garlic, ginger, baby corn and spring onions and stir-fry for 3 minutes until browned.
2 Add the hoisin sauce, the five spice powder and 100 ml of water to the pan, bring to the boil and cook for 5 minutes, uncovered. Add the pak choi to the pan, cover and cook for 2 minutes until the leaves begins to wilt.
3 Meanwhile cook the noodles following the pack instructions and after cooking must drain the noodles or use ready to wok noodles. Toss together with the vegetables and serve immediately.



Esta massa á Japonesa "stir-fry" está na mesa em 15 minutos e é super deliciosa.
Se não encontrar cogumelos shiitake, utilize a qualidade que encontrar disponível, o mesmo aplica-se ao pak choi, se não encontrar substituia por couve chinesa.




Preparação 5 minutos
Confecção 10 minutos
Para 2 pessoas
2 colheres de sopa de azeite de oliva
150 grs de cogumelos shiitake, cortados ao meio
1 dente alho, bem picado
1 colher de chá de gengibre cortado ás lasquinhas
6 cebolinhos, cortados aos pedaçinhos
3 colheres de sopa de molho hoisin
2 colheres de sopa de pó das cinco especiarias
150 grs de pak choi ou couve chinesa
100 grs de mini maçarocas, cortadas ao meio
150 grs de massa chinesa

1 Aqueça a wok e quando quente deite o azeite, a seguir os cogumelos, alhos, gengibre, maçarocas e o cebolinho, frite durante 3 minutos.
2 Adicione o molho hoisin, o pó das cinco especiarias e a água, ferva e deixe cozinhar durante 5 minutos. A seguir adicione a couve chinesa, tape e deixe cozinhar mais 2 minutos.
3 A seguir coza a massa chinesa de acordo com as instruções do pacote, depois de cozida escorra bem a massa e adicione á wok. Envolva tudo muito bem e sirva de imediato.


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Muchas gracias por tomarte el tiempo en visitar Magic Flavours y por la cortesía de dejarme tus opiniones y sugerencias que me encantan leer.
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