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Creamy salmon and broccoli pasta / Massa de salmão cremoso
Posted by
Ana Powell
What can I say about this recipe? "Easy and Delicious"
Preparation 15 minutes
Serves 4
300g short pasta shapes
350g small broccoli florets
300g boneless skinless salmon fillets
150g packet soft cheese with garlic and herbs
142ml carton single cream
1 tbsp sun-dried tomato paste
1 Cook the pasta according to the pack instructions, adding the broccoli for the last 3 minutes of cooking. Meanwhile, put the salmon in a frying pan or small pot, season with salt and pepper and just cover with water. Bring to the boil then simmer, covered for 6 minutes until the flesh flakes easily with a fork. Transfer to a plate and keep warm.
2 Meanwhile, mix the soft cheese with the cream and sun-dried tomato paste to make a smooth sauce. Season to taste.
3 Drain the pasta and broccoli, then tip back into the pan. Pour the sauce and toss together. Flake the salmon into large chunks and gently mix into the pasta. Transfer to a warm serving bowl and season with black pepper.
Uma receita extremamente fácil de elaborar e se é apreciador de massas, utilize a que mais gostar.
Confecção 15 minutos
Para 6 pessoas
300 grs de massa á sua escolha
350 grs de bróculos
300 grs de salmão
150 grs de queijo tipo Philadelphia com alho e ervas finas
1 pacote de natas liquidas
2 colheres se sopa de tomate concentrado
1 Coza a massa de acordo com as instruções de pacote, adicionando os bróculos nos últimos 3 minutos da cozedura da massa.
Entretanto coloque o salmão numa panelinha, tempere com sal e pimenta, cubra de água e coza em lume brando durante 6 minutos. Transfira o peixe para um prato e mantenha quente.
2 Envolva o queijo com o tomate concentrado e mexa bem. Prove de sal e pimenta.
3 Escorra a massa e os bróculos, coloque novamente dentro de uma panela, adicione o molho e misture os ingredientes sem quebrar os bróculos. Depois desfie o salmão e adicione á massa com o molho. Está pronto a comer. Sirva e polvilhe com pimenta preta de moinho.
1 comments:
Ummmm o Tino adora salmã, brocilos e pasta... assim que isto é uma combinação perfeita para ele... vou ter que lhe fazer uma surpresa!
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Many thanks for taking the time to visit Magic Flavours and more than that, being caring enough to write me yours comments, views and suggestions.
Thanking you all and please come back again x
Muito obrigado pelo tempo tomado em visitar Magic Flavours e para além disso a cortesia que tiveram ao deixar-me as vossas opiniões e sugestões que eu adoro lêr.
Voltem sempre x
Muchas gracias por tomarte el tiempo en visitar Magic Flavours y por la cortesía de dejarme tus opiniones y sugerencias que me encantan leer.
Hasta pronto x